Vel blåst for 100% Norway igjen

18.10.2013


22 september var det over for denne gang. Nærmere bestemt tiende gang, for den årlige norske designmønstringen under London design festival feiret faktisk 10-årsjubileum med årets vellykkede utstilling. Dronning Sonja kastet kongelig glans over de norske designerne med sitt besøk, selv om det neppe var behov for ytterligere spotlight. Lys var nemlig et av temaene for utsillingen, blant annet markert med den 3 meter store solinstallasjonen som har fått så stor oppmerksomhet. Mange holder årets utstilling for den sterkeste mønstringen til nå. Et fantastisk flott utstillingsvindu for både de etablerte og de unge designtalentene som deltok. Dette lover godt for fremtiden for Norsk design her hjemme og internasjonalt. Kurator for utstillingen var Benedicte Sunde og Wallpaper-redaktør Henrietta Thompson.
Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten