Norsk design i 100% merinoull – til barna.

28.08.2013


LilleLam kommer stadig med nye kolleksoner for de minste. Alltid i ren merinoull – myk og varm og ikke minst helt kløfri! De tynne pleddene er perfekte både inne og ute, og til alle sesonger. De kommer i flere farger, så her er det bare å velge. Som alltid har klærne funksjonelle detaljer som gjør at de kan vokse med barnet.

Brettekanter som holdes oppe av en enkel tråd i plaggene gjør at de kan brukes over flere sesonger, og det vil man jo gjerne med favorittklærne! I tillegg til de funksjonelle detaljene og den rene ullkvaliteten er designet enkelt og klassisk i utrykket, og med broderi og mønsterinnslag fra tidligere og rikere håndverksepoker. 

Alle plaggene er i 100% merinoull og kan maskinvaskes – heldigvis! Sommerkolleksjonen er nå i butikk hos Norsk Flid Husfliden over hele landet.


Lille lam

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten