Odyssey – inspirert av naturens endringer

26.04.2013

Bjørg Jewellerys kolleksjon for 2013 har fått navnet Odyssey, og preges av mørke metaller, treformer og opaler. For å sitere Lookbooken for 2013: "From his tiny hut deep in the forest, the philosopher saw how cold things grew hot, the hot cool, the wet dry and the parched moist…,"

Det er også denne gangen Matias & Mathias som har tatt de fantastiske bildene til kolleksjonen. Wow! Karakterene i bildene viser virkelig endringene og den evigvarende fluxen i naturen som kolleksjonene er inspirert av.

Mens vi er inspirert og nyter 2013-kolleksjonen er Bjørg allerede godt i gang med neste års kolleksjon. I issuu røper hun at denne kolleksjonen er sterkt inspirert av geometri og dekonstruvisme.

 

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten