Bæ Bæ LilleLam – og sommerklær til barna

10.04.2013


Nå har LilleLam kommet med sin årlige sommerkolleksjon, i ren merinoull selvfølgelig! Som alltid har plaggene funksjonelle detaljer, som gjør at klærne kan vokse med barnet. Brettekanter som holdes oppe av en enkel tråd i plaggene gjør at de kan brukes over flere sesonger, og det vil man jo gjerne med favorittklærne!

Kolleksjonen baseres på to linjer; «fritid» til barnehagebruk og «penklær» til spesielle anledninger. Nå her de også kommet med egne dåpspledd i flere ulike farger.


I tillegg til de funksjonelle detaljene og den rene ullkvaliteten er designet enkelt og klassisk i utrykket, og med broderi og mønsterinnslag fra tidligere og rikere håndverksepoker. Alle plaggene er i 100% merinoull og kan maskinvaskes – heldigvis! Sommerkolleksjonen er nå i butikk hos Norsk Flid Husfliden over hele landet.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten