Alle mødre og alle hjerter gleder seg....til Norsk design

07.02.2013


Snart er det både morsdag og Valentines, og da er Norsk design et godt tips til alle som vil gi en oppmerksomhet til den man holder ekstra kjær – enten det er mamma eller kjæresten eller en du gjerne vil at skal bli kjæresten… Nabben har et stort utvalg i smykker i både tre og keramikk – lagd i Norge av norske designere. Nabben Brukskunst startet sin virksomhet på Hamar for 20 år siden, og siden starten har de produsert fargeglade smykker i tre og keramikk. Tresmykkene lages i laminert tre, keramikksmykkene i steingods dekorert med farget leire og glasur. Du får et stort utvalg hos din nærmeste Norsk Flid Husfliden. 

Hillestad er et tips for de som foretrekker sølv! Selv om gården på Hillestad ikke akkurat er verdens navle, har de klart å bli landskjent for sine smykker og samarbeid med ledende designere og kunstnere. Hit har til og med kongen kommet for å lage et smykke til dronningen! Smykket over er det den Oslo-baserte designeren Kari Sløtte som har designet. Hun har designet for Hillestad i 25 år, og står bak flere spennende smykkekolleksjoner. Norsk Flid Husfliden har et stort utvalg. 

En gave som varmer er de nye tøflene fra Klaveness. Den nye kolleksjonen med tøfler kommer i naturlige materialer – ull og skinn – akkurat sånn som en ekte tøffel skal være. Tøflene har dessuten ekstra bredde og rommelighet på innsiden for ekstra komfort. Perfekt nå i de kaldere årstidene. Tøflene får du kjøpt hos Norsk Flid Husfliden.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten