Tøfler fra Klaveness - en klassiker i ull og skinn

08.11.2012

Skofabrikken Klaveness ble startet i 1957, på et tidspunkt da de fleste andre norske skofabrikkene la ned på grunn av konkurranse fra lavkostland. Men Dagfinn Klaveness, mannen bak bedriften, var bestemt på at dette skulle lykkes! Han hadde tidligere laget ridestøvler for Dronning Maud og hadde klare oppfatninger om hvordan en sko skulle være. Det har de for så vidt enda. Mantraet til Klaveness er at skoen skal tilpasses foten, ikke omvendt.


Den nye kolleksjonen med tøfler kommer i naturlige materialer – ull og skinn – akkurat sånn som en ekte tøffel skal være. Tøflene har dessuten ekstra bredde og rommelighet på innsiden for ekstra komfort. Perfekt nå i de kaldere årstidene. Tøflene får du kjøpt hos Norsk Flid Husfliden.

 

I tillegg til de øvrige kolleksjnene lager Klaveness spesialkolleksjoner for blant annet for Norsk Flid Husfliden. De har laget en egen snørestøvlett for bunad, og en kolleksjon tøfler I elgskinn og ull. Det kommer med andre ord mange klassikere fra den historiske skoprodusenten i Sandefjod – alt fra myke tøfler til elegante bunadssko!

 

Kommentarer

Gravatar profile image

15.11.12 09:42 pål helgeland Svar

Fantastiske tøfler! Har brukt de nå i en uke. Ut og inn fra postkassa, til og med lufta bikja i nabolaget uten å bli våt på beina og se ut som en "tøffelhelt". Kan anbefales på det "hotteste"!

Gravatar profile image

15.11.12 09:55 May Jeanette hansen Svar

Fantastiske tøfler!!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten