En helt spesiell julegave – også i siste liten…

21.12.2011

En helt spesiell julegave – også i siste liten…

For det er vel de aller færreste av oss som er ferdige med absolutt alle julegavene nå, tre dager før den store dagen! Men det at det bare er tre dager igjen til jul er ingen grunn til ikke å gi en helt spesiell julegave, med en helt spesiell historie, MadeinNorwayNow.

Hos Norsk Flid Husfliden over hele landet bugner det av flotte og særegne julegaver i alle prisklasser, hver med sin unike historie.

Her kommer noen tips fra insiderne: Til barna anbefales nattøyet fra Lille Ba i bambusfiber og artige trykk, eller deilige ullplagg fra Lille Lam. Ellers er jo selvsagt alltid mariuskolleksjonen fra Ugly en vinner – og nå får du den jo i 100% ull også!

 

Til henne kan du jo kjøpe en av de unike kjolene fra Cocoon Art, regnjakke fra bergenske Blæst, eller hva med en fantastisk Ballerina Bulldog med unike powertools håndklippet i papir i Trondheim.

Til han: Knestrømper fra tradisjonsrike Åsnes med matchende ulltrøye, eller verdens beste tøfler fra Klavenes – spesielt utviklet for Norsk Flid Husfliden.

Og til slutt, til familien fra nissen: Kjevler og smultringutstikkere fra Killi Tre, og sukkerskål og fløtemugge fra Wik & Walsøe. God julegavehandel. Og God Jul.

 

Kommentarer

Gravatar profile image

30.12.11 11:18 Peter Svar

Great stuff! Even if I dont know the language. The images are great! Way to go Norway!

Gravatar profile image

02.01.12 12:38 Kristin Hansen Svar

Takk for fine tips - reddet meg på lille julaften da jeg dro innom butikken i Trondheim og fikk løst de siste gavene!

Gravatar profile image

12.01.12 22:16 Ole Kristian Hanssen Svar

Hehe.., reddet meg til tantes 50-års dag! Håper hun blir glad på lørdag! Får et fat fra wik&walsøe med gullmønster av barkebillemønster. Takk.

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten