Hillestad smykker – Fra de norske eventyrskogene

04.08.2011

Hillestad smykker – Fra de norske eventyrskogene

Hillestad er virkelig et eventyr i skogen. Her har det bodd folk siden før vikingtiden, de har livnært seg av naturen og skapt vakre gjenstander og redskap av naturens egne material. Denne tradisjonen har gått i arv i generasjoner, og er opphavet til familiebedriften som i dag lager Hillestadsmykkene, om enn på en litt mer moderne måte.

Noen av de siste nyhetene til Hillestad smykker er designet av norske Pia Myrvold som nå bor i Paris. Pia Myrvold er vel kanskje mest kjent som motedesigner, men hun er også utøvende billedkunstner, og har designet flere smykkekolleksjoner for Hillestad.

Hillestadsmykkene kan du se på Galleriet på Hillestad som besøkes av nærmere 20 000 hvert år. Du får også kjøpt smykkene i Norsk Flid Husfliden.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten