Mack Cider – Helt nytt, litt retro og basert på rent vann fra nordnorsk natur

19.07.2011

Mack Cider – Helt nytt, litt retro og basert på rent vann fra nordnorsk natur

Mack, verdens nordligste bryggeri, lanserte i fjor Mack Cider i tre smaksvarianter; eple, pære og fersken/bringebær. De var med dette den første i Norge med smaken fersken/bringebær – og den anbefales! Disse drikkene er rett og slett en forfriskende blanding av ekte fruktjuice og rent vann.

De lekre flaskene er appetittvekkende i seg selv med et nostalgisk retroinntrykk, men samtidig veldig friske og moderne og med en sommerlig ”coolness”. Så da er det bare å kaste seg ut i sommersola. Enjoy!

Kommentarer

Gravatar profile image

06.08.11 09:34 gummijenta.blogg.no Svar

kul blogg du har verdens besta håper vi kn bli venner.

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten