Kjenn den norske fjellheimen på kroppen

30.12.2010

Kjenn den norske fjellheimen på kroppen

Kolleksjonen til sportstøyprodusenten Norrøna er som en katalog over den norske fjellheimen. Trollveggen og Narvik, to av de mest populære produktlinjene, er nettopp relansert. Trollveggen har allerede vunnet den prestisjefylte Red Dot Design Award, SOA Apparel Award Winter 2010/11 og er nominert til Designpreis Deutchland.

Innovativ produktutvikling, design og god branding er noe av det vi forbinder med Norrøna. Etter mer enn 80 år i markedet er de mer tydelige og aktive enn noen gang. I sommer åpnet de egen outlet-butikk på Vestby utenfor Oslo og utelukker ikke at det kan bli flere butikker etter hvert.

Nye nettsider og ny webshop er også åpnet og selvfølgelig er de på plass med profiler på Facebook og Twitter. Sjekk også ut Norrøna Magazine. God tur!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten