Nabben – fargerike smykker i tre og keramikk

25.11.2010

Nabben – fargerike smykker i tre og keramikk

Nabben Brukskunst begynte med produksjon av smykker i tre og keramikk for 20 år siden, og siden den gang har det kommet stadig nye design til kolleksjonen.

Tresmykkene lages i laminert tre, keramikksmykkene i steingods, dekorert med farget leire og glasur. Du får smykkene over hele landet, blant annet hos Norsk Flid Husfliden.

Kommentarer

Gravatar profile image

04.05.12 14:04 Mary Liouse Svar

Kjære kunde, kontakt oss for tre håndlaget / hånd malte religiøse/Mote smykker * Brooches etc; Dear Sir/Madam, Please contact us for Wooden handmade / hand painted Religious/Fashion Jewelry & Brooches etc; for details.Please note that Jewelry is not only Economical, Attractive, Unique but also very light in weight. Custom designs could be sent as well Please visit us www.art-curious.com in this regard.Please click Religious Jewelry tab and in Secular section Jewelry tab also. Links http://art-curious.com/religiosjewelery1.htm & http://art-curious.com/jewelery1.htm Custom designs could be discussed also. Kind regards, For ARTS HUB Mary www.art-curious.com info@art-curious.com devotionalien@gmail.com SKYPE: xavier.zamurrad

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten