Nabben – fargerike smykker i tre og keramikk

25.11.2010

Nabben – fargerike smykker i tre og keramikk

Nabben Brukskunst begynte med produksjon av smykker i tre og keramikk for 20 år siden, og siden den gang har det kommet stadig nye design til kolleksjonen.

Tresmykkene lages i laminert tre, keramikksmykkene i steingods, dekorert med farget leire og glasur. Du får smykkene over hele landet, blant annet hos Norsk Flid Husfliden.

Kommentarer

Gravatar profile image

04.05.12 14.04 Mary Liouse Svar

Kjære kunde, kontakt oss for tre håndlaget / hånd malte religiøse/Mote smykker * Brooches etc; Dear Sir/Madam, Please contact us for Wooden handmade / hand painted Religious/Fashion Jewelry & Brooches etc; for details.Please note that Jewelry is not only Economical, Attractive, Unique but also very light in weight. Custom designs could be sent as well Please visit us www.art-curious.com in this regard.Please click Religious Jewelry tab and in Secular section Jewelry tab also. Links http://art-curious.com/religiosjewelery1.htm & http://art-curious.com/jewelery1.htm Custom designs could be discussed also. Kind regards, For ARTS HUB Mary www.art-curious.com info@art-curious.com devotionalien@gmail.com SKYPE: xavier.zamurrad

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten