Bare søl eller Underfull design. Av Kristine Bjaadal.

08.10.2010

Bare søl eller Underfull design. Av Kristine Bjaadal.

Det er vanskelig å si hva som fascinerer mest, ideen bak- eller selve produktet. For det virkelig underfundige, overraskende og nydelige ideer som skjuler seg under overflaten i interiørdesigneren Kristine Bjaadals design.

Som duken Underfull, hvor mønstrene først kommer til syne når noen søler slik at duken blir våt. Eller stolen Underskog, hvor mønstrene i stolsete først kommer frem gjennom slitasje og bruk over tid.

Tanken om produkter som først utfolder seg gjennom bruk – hvor tilsynelatende negative hendelser skaper historier og tankevekkende opplevelser– ble nylig hedret med den prestisjetunge Blueprint Award under 100% Design i London. Noe som for øvrig ikke var overraskende.

Kommentarer

Gravatar profile image

11.10.10 11:11 anna Svar

dette er nytenking - love it!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten