Verden rundt på Norske hjul – Smart Bike

29.06.2010

Verden rundt på Norske hjul – Smart Bike

Industridesignerne Frost Produkt står bak den smarte bysykkelen, eller Smart Bike som den heter. Smart Bike er utviklet på oppdrag fra Clear Channel, og har raskt funnet veien til en rekke europeiske byer. Og nå til og med til Washington DC.

Frost Produkt står også bak det like smarte grensesnittet. Syklene plasseres ut på dockingstasjoner, tilgjengelig for alle som har registrert seg som bruker via nett eller telefon.

Det er utviklet en sanntidsfunksjon på dockingstasjonene eller stativene hvor du kan se om det er tilgjengelige sykler på nærmeste stasjon. Og i Barcelona er det en egen Iphone-app for Smart Bike. God bytur!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten