Landscape of mind – norsk design og norsk landskap

07.04.2010

Landscape of mind – norsk design og norsk landskap

Hilde Kvivik Kavli har allerede gjennomført første del av ”Landscape of mind” som er et fotoprosjekt der hun jobber med en rekke norske designere for å fremme norsk design og landskap. Som hun selv sier: ”Ønsket med bildene har vært å vise fram hvor flott Norge er, den vakre naturen vi har å by på og hvor mange talentfulle designere som finnes i dette landet”.I første del har hun jobbet med blant andre Leila Hafzi, Cecilie Melli, Nina Skarra og Kjersti Vatle. Og bildene er tatt på fantastiske lokasjoner – Prekestolen, Geiranger og Romsdalen.Andre del av prosjektet skal utføres i slutten av denne måneden i Lofoten. Da er det blant andre Moods of Norway, TinaH, Elton & Jacobsen og Judith Bechsom som skal få sine kolleksjoner fotografert. Prosjektet er en del av Hilde Kvivik Kavlis Bacheloroppgave og skal stilles ut i London i mai, i Birmingham i juni og i Oslo til høsten. Vi gleder oss til å se fortsettelsen, og skal holde dere alle oppdatert!

Kommentarer

Gravatar profile image

08.04.10 16:48 ingrid Svar

digger kjolene til leila hafzi!

Gravatar profile image

08.04.10 16:49 angelika

helt enig!! I LOVE LEILAS KJOLER!

Gravatar profile image

13.04.10 09:04 mareng Svar

Leila Hafzi kjolene er helt utrolig lekre! Helt klart min norske favorittdesigner!

Gravatar profile image

19.04.10 19:31 sprellers Svar

Å Hilde er en sånn utroooolig flink fotograf! De Norske designerene er heldige som har en så flott fotograf som tar bilder av klærene sine!!

Gravatar profile image

19.04.10 20:41 Bjofrida Svar

Kjempestolt av dere!

Gravatar profile image

23.04.10 03:39 Christine Svar

Noen som vet hvem som har de to kjolene øverst? Den blå og den røde? Fantastisk fine. Og evt hvor man får kjøpt dem, hehe

Gravatar profile image

23.04.10 11:18 ine

Lleila Hafzi. Tror du kan få dem på Inzani i Trondheim og på Steen og Strøm ihvertfall. Eller du kan kontakte designeren direkte. Det er fra fjorårets kolleksjon da.., men kanskje de finnes enda. Gi beskjed om du får tak i dem, for jeg er også interessert!

Gravatar profile image

30.05.10 17:13 b.thomas

Jeg så nettopp den kjolen i vinduet på fretex unikum på grunerløkka på vei hjem forresten.

Gravatar profile image

29.04.10 10:40 Heidi Svar

Fantastiske bilder! Jeg ble så inspirert at jeg bare måtte lage et bloginnlegg om dette jeg også :) http://imwithleia.wordpress.com/

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten