Til Obama fra Edel Design

10.12.2009

Til Obama fra Edel Design

Det blåser frist rundt Edel Urstad om dagen. Etter at hun fikk anledning til å forære sin gave til Michelle Obama med klær fra sin egen kolleksjon, ligger alt til rette for atskillige minutes of fame.  Pakken består av en jakke, en genser, et skjerf og kjole fra rosekolleksjonen, alt i den fine tynne ullkvaliteten som er litt av signaturen til Edel Design. Noe som kan komme godt med for presidentfruen som ganske sikkert har mange vinterdager i vente. Edel Urstad fikk nettopp bygdeutviklingsprisen og kolleksjonen kan du se og kjøpe i Norsk Flid Husfliden.
Følg også norgesbesøket til Barack Obama på VG Nett

Kommentarer

Gravatar profile image

10.12.09 20:31 Therese Hultin Svar

Nettopp fått en kjole laget av Edel Urstad, kjøpt på Norsk Flid i Moss. Kjolen er helt fantastisk både i design og kvalitet! Den kan brukes både til fest og hverdag. Jeg føler meg feiende flott i denne kjolen:) Jeg synes det er så flott av Norsk Flid i Moss har tatt inn denne kolleksjonen.

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten