ACLIMA - SIDEN 1922

04.12.2009

ACLIMA - SIDEN 1922

1922. Det er ganske lenge siden… Kjært barn har mange navn, og mange kjenner nok  Akla, Tuna og Dovre tekstil. Men nå er det altså Aclima. En av de få tekstilbedrifter som fortsatt har produksjon i Norge.I dag satser Aclima først og fremst på sportsundertøy for de skandinaviske forholdene. Hettegenserne i merinoull er varme, fine og superfunksjonelle. De har en rekke nyvinninger når det gjelder å tenke undertøy: du velger mellom tommelgrep rundt håndvristen eller ikke og du kan putte hendene i en varmelomme på magen, alt ettersom hvor kaldt du synes det er. På samme måte trenger du heller ikke å fryse på hodet og hals, du kan velge mellom rund hals, polo eller dekke til hele hodet med hetten. Aclima får du blant annet kjøpt på vpg.no, eller butikken deres på Oppdal som er verd et besøk! Du kan også stemme på hooden som Den Beste Norske Julegaven i vår uhøytidelige kåring som går fram til lille julaften!


Kommentarer

Gravatar profile image

04.12.09 18:11 ida roaldsen andreassen Svar

du å maria e sykt kule

Gravatar profile image

07.12.09 08:32 betty Svar

stem på aclima som den beste norske julegaven! Det gjør ihvertfall jeg...

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten