Barnas dag - make them happy!

09.05.2012

17. mai er barnas dag. Det er dagen hvor de kan spise ubegrenset mengder med is, løpe omkapp med potet på skje i skolegården med de voksne og hvor leggetiden kan strekkes litt lenger enn vanlig. Og det er dagen hvor barna bytter ut utedress og Viking støvler med sølv, bunad og skjorte. Barnebunadene fra Norsk Flid Husfliden er det perfekte plagg på nasjonaldagen.

En barnebunad skal tåle lek og moro. Den skal sitte perfekt tidlig på dagen og samtidig ha rom for at skjorta henger på halv tolv på ettermiddagen. Barnebunadende fra Norsk Flid Husfliden har et løst og ledig design som gjør den behagelig å ha på hele dagen.

Bildene av den nye barnebunaden er fra bunadboken Scandinavian Folklore vol II, av Laila Duran. Ta en titt på de flotte bunadene: www.scandinavianfolklore.com 

 

Vi anbefaler å ha ull under bunaden. Ulltøy som varmer godt og som samtidig passer perfekt under bunadsskjorta. Hold barnet varmt så blir dagen enda bedre!

 

Ulltøy er fint å ha på alle de andre dagene utenom 17. mai også. Lille Lam har mange søte og praktiske ullplagg til barn. Se etter plagg fra Lille Lam hos din nærmeste Norsk Flid Husfliden butikk. 

Bunadstilbehør som f.eks skjorte og sølv får du hos din nærmeste Norsk Flid Husfliden butikk.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten