Det offentlige sanitærrommet

27.07.2010

Det offentlige sanitærrommet

Har du tenkt over at du er henvist til et offentlige sanitærrom store deler av døgnet? Strengt tatt er det ikke så mange av døgnets timer hvor du har tilgang på ditt eget private bad. Arbeidsplasser, skoler, institusjoner, arenaer… alle disse stedene får det offentlige sanitærrommet en så viktig rolle. Noe du kanskje ikke tenker på så lenge det er greit, men som kan være kilde til svært så ubehagelige opplevelser og omstendigheter når det ikke er det.

Og noen ganger, om ikke så ofte, er det nettopp det offentlige sanitærrommet som overrasker og imponerer fordi det er noe ekstra. Fordi noen har tatt seg bryet med å gjøre byggets kanskje viktigste rom til noe… ja, viktig. Sanitærromet er et av disse rommene hvor arkitekten kan utfolde seg å tilføre bygget en ekstra kvalitet og et særpreg som brukerne kan glede seg over. Designbedriften Intra er en av de som har tenkt over dette. I generasjoner har de utviklet sanitærprodukter som skal bidra til å heve standarden på det offentlige sanitærrommet.

Signaturen er rustfritt stål, og hvis du ser litt nøye etter neste gang du på fremmed sanitærgrunn, skal du ikke se bort fra det står Intra risset inn i stålet. En litt enklere form for research i sanitærrommet kan du få på Intras nye nettside som visstnok skal åpnes i begynnelsen av september. God fornøyelse.

Kommentarer

Gravatar profile image

10.08.10 09:12 pan Svar

kult innlegg!

Gravatar profile image

10.08.10 09:15 andreas Svar

oj! Så fint! Skal se litt ekstra neste gang jeg er på toalettet!

Gravatar profile image

11.08.10 08:19 Ingrid

ja...haha..det må jeg også gjøre nå!

Gravatar profile image

10.08.10 09:20 Håkon Nilsen Svar

Lekre bilder! Godt tatt.

Gravatar profile image

11.08.10 08:24 Henrik Svar

må inrømme at jeg haldri har hørt om denne bedriften før, men nå skal jeg se litt etter. Kult med norsk design på do liksom!

Gravatar profile image

13.08.10 13:50 Hammer Svar

Bra jobba! Kult å se at det går an å få de kjipe doene til å se så freshe ut! Bra presentasjon! Lekre bilder! Delikat rett og slett.

Gravatar profile image

16.08.10 16:53 Hansen Svar

Hurra!

Gravatar profile image

12.01.14 01:37 Critic Svar

The bins are useless with this ridiculous rail inside. If you ever tried to put plastic bags in, you would know. The designer should not be proud at all! Making people angry whenever they need to change plastic bags. DeCongratulations :/

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten